4.Vidyā (Vidjá) Gyűrű 💍

Vidyā (Vidjá) Gyűrű 💍
Szanszkritül: Látás

A Jelen pillanatunk semmihez sem hasonlítható…
Hogy miért?Most először történik meg velünk és most utoljára.Nincs ismétlődés.Pont mindig először és utoljára. Rendkívül személyes és mindenkit elkísér születésünktől a halálunkig. Ha ezt sikerül megértenünk, rájövünk ,hogy boldogságunk egyszerű, tiszta és mindig itt van. Mindig más formában. A szerelmünk mosolyában, egy felhőben, vagy egy lélegzetvételben. Nincs más ezen kívül.
Rengeteg boldogságot és együtt töltött pillanatot kívánok nektek !

Gyerekkori barátomnak és választottjának
Letisztult és kifinomult eljegyzési gyűrű, 14 karátos fehér aranyból briliáns csiszolású ametiszttel.

Compare

Megosztás

Leírás

Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

Rugalmasabb, nyitottabb vagyok mindenre ami új és szokatlan , ezt tükrözik az elkészített ékszereim is. Több, különlegesebb kérés és gondolatmenet is napvilágot látott már, viszonylag nagy arányban, saját elképzelésből készülnek a látható művek. 

Nem szokványos anyagok megmunkálása már nem mindig okoz meglepetést, ide sorolható a : rája és krokodil bőr, kolorit, plexi, ében és amarant fa berakás, titán, damaszkuszi acél, stb.

Formai világom többnyire nyugati felfogású, dinamikus külső jellemzi, ezért Magyarországon “nem sétál szembe ilyen”.  Persze a formai világ és a stílus szubjektív, így általában a megálmodott ékszer olyan formában készül el, amilyenbe Ön szeretné!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„4.Vidyā (Vidjá) Gyűrű 💍” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük