7.El-Camino

EL CAMINO💍
Ez a gyűrű egy ezüst kagylóba rejtett csoda. 🙂
Készítése egyedi módszereket igényelt és gyorsaságot. Az igényesség minden apró részletében látszódik… A feladat adott volt, egy El Camino-n egymásra talált pár közös pillanata jelenik meg a képen. Nehéz lenne rá német mondani!
A gyűrű 14 karátos fehér aranyból készült, sok kicsi és egy nagyobb, 0,3ct gyémánt kíséretében!

Compare

Megosztás

Leírás

Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

Rugalmasabb, nyitottabb vagyok mindenre ami új és szokatlan , ezt tükrözik az elkészített ékszereim is. Több, különlegesebb kérés és gondolatmenet is napvilágot látott már, viszonylag nagy arányban, saját elképzelésből készülnek a látható művek. 

Nem szokványos anyagok megmunkálása már nem mindig okoz meglepetést, ide sorolható a : rája és krokodil bőr, kolorit, plexi, ében és amarant fa berakás, titán, damaszkuszi acél, stb.

Formai világom többnyire nyugati felfogású, dinamikus külső jellemzi, ezért Magyarországon “nem sétál szembe ilyen”.  Persze a formai világ és a stílus szubjektív, így általában a megálmodott ékszer olyan formában készül el, amilyenbe Ön szeretné!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„7.El-Camino” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük