Öröm gyűrű

45.00Ft

Öröm gyűrű

Egy régi baratomnak készítettem nemrég ezt a gyűrűt, úgy döntött születésnapjára, párját meglepi valamivel!
Eddig nem is gondolkodtam úgy az ékszerekről mint ajándék, illetve öröm szerzés. Talán ha nem ez lenne a szakmám másként értelmeztem volna az elejétől fogva. Most viszont ahogy lattam ezt a lelkesedést és a boldogságot, hogy valakinek ezzel egy olyan értéket tud adni,amely kifejezi szeretetét… Az igazság az, hogy megváltoztatott ez a pillanat. Köszönöm utólag is Dani barátomnak, hogy ráébresztett a szakma igazi lényegére !

14 karátos fehérarany ovális csiszolású kék topázzal.

Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

Rugalmasabb, nyitottabb vagyok mindenre ami új és szokatlan , ezt tükrözik az elkészített ékszereim is. Több, különlegesebb kérés és gondolatmenet is napvilágot látott már, viszonylag nagy arányban, saját elképzelésből készülnek a látható művek.

Nem szokványos anyagok megmunkálása már nem mindig okoz meglepetést, ide sorolható a : rája és krokodil bőr, kolorit, plexi, ében és amarant fa berakás, titán, damaszkuszi acél, stb.

Formai világom többnyire nyugati felfogású, dinamikus külső jellemzi, ezért Magyarországon “nem sétál szembe ilyen”.  Persze a formai világ és a stílus szubjektív, így általában a megálmodott ékszer olyan formában készül el, amilyenbe Ön szeretné!

Compare

Megosztás

Leírás

Mivel egyedi ékszerekről van szó, ezért fontos tudni, hogy minimum 2 hét az elkészítési időtartama egy munkának.

Ha van egy konkrét elképzelés vagy fotó, esetleg skicc , ami a segítségemre lehet a tervezés folyamatában , kérem küldjék el nekem e-mailen keresztül , így megkönnyítik a megrendelés folyamatát. Illetve, ha élethelyzete nem teszi lehetővé, interneten és telefonon keresztül is akár le lehet bonyolítani egy megrendelést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öröm gyűrű” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük