Hasznos, érdekes tudnivalók, gyakori kérdések

Ismerje meg tevékenységünket bővebben, olvassa el a legfontosabb tudnivalóinkat munkáinkról, a leggyakrabban feltett kérdésekkel együtt.

Mióta foglalkozom ékszer készítéssel?

Aranyműves, ötvös és drágakőfoglaló tevékenységemet Budapesten kezdtem el 2012-ben. A nem túl nagy múlttal szemben, hatványozott tapasztalat, innováció, és korszerű felfogás áll.

Van-e igény a kézzel készített, egyedi, minőségi termékekre?

Igen, mindenképpen. Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

Milyen anyagok megmunkálásával foglalkozom még?

Rugalmasabb, nyitottabb vagyok mindenre ami új és szokatlan , ezt tükrözik az elkészített ékszereim is. Több, különlegesebb kérés és gondolatmenet is napvilágot látott már, viszonylag nagy arányban, saját elképzelésből készülnek a látható művek. Nem szokványos anyagok megmunkálása már nem mindig okoz meglepetést, ide sorolható a : rája és krokodil bőr, kolorit, plexi, ében és amarant fa berakás, titán, damaszkuszi acél, stb.

A szakma által milyen megítélés alá tartoznak az ékszereim?

2016-ban ékszer kollekcióm nyert a Magyar Kézműves Remek versenyen, melyet a Magyar kereskedelmi és iparkamara bírált el. Korszerű, precíz kivitelezés és versenyképes szavak zárták a díj átadását.

Milyen formai világgal rendelkeznek az ékszereim?

Formai világom többnyire nyugati felfogású, dinamikus külső jellemzi, ezért Magyarországon “nem sétál szembe ilyen”. Persze a formai világ és a stílus szubjektív, így általában a megálmodott ékszer olyan formában készül el, amilyenbe Ön szeretné!

Milyen technológiát használok a kivitelezéshez?

A munka folyamatok közben gyakran használok korszerű technológiát a kézi megmunkálás mellett. Átlagosan a munkavégzés, mikroszkóp alatt történik így biztosítva a makulátlan eredményt.

Mennyi idő alatt készülnek el az egyedi készítésű ékszerek?

Mivel egyedi ékszerekről van szó, ezért fontos tudni, hogy minimum 2 hét az elkészítési időtartama egy munkának.

Mivel tudja Ön segíteni a tervezés folyamatát?

Ha van egy konkrét elképzelés vagy fotó, esetleg skicc , ami a segítségemre lehet a tervezés folyamatában , kérem küldjék el nekem e-mailen keresztül , így megkönnyítik a megrendelés folyamatát. Illetve, ha élethelyzete nem teszi lehetővé, interneten és telefonon keresztül is akár le lehet bonyolítani egy megrendelést.

Milyen stílus köszön vissza munkáimon?

Szecessziós, Barokk, Klasszikus és Minimal stílus.

Mit kell tudni az általam felhasznált gyémántról?

Trilion,Princess,Emerald,Marquise,Asscher,Kerek,ovál és csepp csiszolású kövek foglalása.

Milyen elérhetőségen keresztül lehet engem elérni, ér árajánlatot kérni?

Kérem vegye fel a kapcsolatot velem a 06-20-212-19-68-as telefonszámon, vagy az info@gavidaekszer.huemail címen, vagy írjon Facebook oldalamon keresztül.

Miért engem válasszon?

first (1)

Díjnyertes aranyműves

2016-ban ékszer kollekcióm nyert a Magyar Kézműves Remek versenyen, melyet a Magyar kereskedelmi és iparkamara bírált el.

Prémium Ékszerek

Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

microscope (1)

Korszerű technológia

A munka folyamatok közben gyakran használok korszerű technológiát a kézi megmunkálás mellett. Átlagosan a munkavégzés, mikroszkóp alatt történik így biztosítva a makulátlan eredményt.