Miért minket válasszon?

first (1)

Díjnyertes aranyműves

2016-ban ékszer kollekcióm nyert a Magyar Kézműves Remek versenyen, melyet a Magyar kereskedelmi és iparkamara bírált el.

Prémium Ékszerek

Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

microscope (1)

Korszerű technológia

A munka folyamatok közben gyakran használok korszerű technológiát a kézi megmunkálás mellett. Átlagosan a munkavégzés, mikroszkóp alatt történik így biztosítva a makulátlan eredményt.

Referencia termékeink

Tekintse meg eddig elkészített egyedi ékszereinket

Megrendelés folyamata

Kérjük tekintse át a megrendelés menetét a kezdetektől az utolsó lépésig

Kapcsolatfelvétel

Kérem vegye fel a kapcsolatot velem a 06-20-212-19-68-as telefonszámon, vagy az info@gavidaekszer.hu email címen, vagy írjon Facebook oldalamon keresztül.

Személyes konzultáció

A személyes konzultáció során átbeszéljük elképzeléseit az egyedi kialakítású ékszerét illetően, én szakmai szemmel nézve teszek javaslatokat a megvalósításra.

Tervezés

Ha van a konkrét elképzelésről egy fotó, esetleg skicc, ami a segítségemre lehet a tervezés folyamatában, kérem küldjék el nekem e-mailen keresztül, így megkönnyítik a megrendelés folyamatát.

Kivitelezés

Mivel egyedi ékszerekről van szó, ezért fontos tudni, hogy minimum 2 hét az elkészítési időtartama egy munkának. Modern technológiák segítségével elkészítem leendő ékszereit

Próba

A próba során megtekintheti az elkészített ékszert és fel is próbálhatja. Ez főleg a gyűrű méretnél fontos, vagy saját igény szerint igénybe vehető. Ha szükséges, akkor apróbb módosításokat még végre tudok hajtani.

Átadás

A precízen, ízlésesen kézzel elkészített és fel is próbált ékszereket átadom az Ön részére, amelyet ezentúl bármikor örömmel hordhat.

Hasznos tudnivalók

Milyen stílus köszön vissza munkáimon?

Szecessziós, Barokk, Klasszikus és Minimal stílus.

Mit kell tudni a gyémántról?

Trilion,Princess,Emerald,Marquise,Asscher,Kerek,ovál és csepp csiszolású kövek foglalása.

Hogyan készülnek az ékszereink?

A munka folyamatok közben gyakran használok korszerű technológiát a kézi megmunkálás mellett. Átlagosan a munkavégzés, mikroszkóp alatt történik így biztosítva a makulátlan eredményt.

Milyen a formai világ jelenik meg munkáim tekintetében?

Formai világom többnyire nyugati felfogású, dinamikus külső jellemzi, ezért Magyarországon “nem sétál szembe ilyen”. Persze a formai világ és a stílus szubjektív, így általában a megálmodott ékszer olyan formában készül el, amilyenbe Ön szeretné!

Ügyfeleink véleményei

Nagyon kedves, és professzionális szakember. Magas minőségű, gyönyörű, igényes ékszereket készítenek. Csak ajánlani tudom! További sok sikert munkájukhoz!

Professzionális kiszolgálást kaptunk, a gyűrűinkkel maximálisan elégedettek vagyunk! Minden apró részletre odafigyelő és kedves szakember! Csak ajánlani tudom!

Nagyon jó tapasztalataim vannak. Kovács Levente a szakma magaslatán áll és segítőkész. Egyedi dizájnú eljegyzési gyűrűt csináltattam. Gyönyörűre sikerült.

Ajánlatkérés

Fegye fel velünk a kapcsolatot. Egyeztessünk időpontot!

154046774_1130928944011307_8415396345040419325_n