Magamról

A nevem Kovács Levente.
Aranyműves, ötvös és drágakőfoglaló tevékenységemet Budapesten kezdtem el 2012-ben.

A nem túl nagy múlttal szemben, hatványozott tapasztalat, innováció, és korszerű felfogás áll. Mivel a hazai piacon az egyedi ékszerek háttérbe kerülnek a tömeggyártás miatt, ezért szükségesnek éreztem csinálni valami olyat amire van igény és nem tömeg termék.

Rugalmasabb, nyitottabb vagyok mindenre ami új és szokatlan, ezt tükrözik az elkészített ékszereim is. Több, különlegesebb kérés és gondolatmenet is napvilágot látott már, viszonylag nagy arányban, saját elképzelésből készülnek a látható művek. Nem szokványos anyagok megmunkálása már nem mindig okoz meglepetést, ide sorolható a: rája és krokodil bőr, kolorit, plexi, ében és amarant fa berakás, titán, damaszkuszi acél, stb.

PhotoEditor_20190406_182434955

Nagyításhoz kattintson a képre!

A minőség az első

2016-ban ékszer kollekcióm nyert a Magyar Kézműves Remek versenyen, melyet a Magyar kereskedelmi és iparkamara bírált el.

Korszerű, precíz kivitelezés és versenyképes szavak zárták a díj átadását. Formai világom többnyire nyugati felfogású, dinamikus külső jellemzi, ezért Magyarországon “nem sétál szembe ilyen”. Persze a formai világ és a stílus szubjektív, így általában a megálmodott ékszer olyan formában készül el, amilyenbe Ön szeretné!

A munka folyamatok közben gyakran használok korszerű technológiát a kézi megmunkálás mellett. Átlagosan a munkavégzés, mikroszkóp alatt történik így biztosítva a makulátlan eredményt. Ha érdekesnek találta rövid bemutatkozásom és felkeltettem az érdeklődését kérem keressen, vagy tájékozódjon a megrendelés és készítés folyamatáról weboldalamon a további menü pontokban.

gavida2

Egyedi ékszerek, egyedi kialakítás, egyedi dizájn

Tekintse meg galériaképeinket eddigi munkáimról